Barion Pixel

Út-ON vagyunk!

Gyakran ismételt kérdések

Cégünk 72 órás rendelési határidővel dolgozik. 72 órán belül függő foglalásként kezeljük a megrendelést, a visszaigazolást a foglalás megerősítéséről vagy visszautasításáról soron kívül elküldjük ügyfelünknek.
Autóban előre jelzett igény esetén, irodánkban minden esetben van lehetőség bankkártyás fizetésre.
Igen, az autó sofőrjénél is tud fizetni, de előre jelezni kell a foglaláskor készpénzes fizetési igényét.
Igen, de kérjük, az ÁFA-s számla kiállításához szükséges adatokat (számlázási névvel, cím, adószám) a megrendelés leadásakor a megjegyzés rovatban rögzítse.
Igen, az OTP Bank által közzétett napi közép árfolyama alapján. Visszajáró pénzt csak magyar forintban tud a sofőrünk fizetni.
Minden esetben az utas által megadott címre érkezünk az SMS-ben elküldött időpontra.
Az utas felvételi időpontokat az utazás megkezdése előtti nap 16.00 óráig SMS-ben küldjük el ügyfeleinknek. Amennyiben utazás előtti napon 19:00-ig nem kap SMS (vagy igény szerint e-mail értesítést)kérnénk hívja munkatársainkat.
Az SMS értesítés szerinti időpontban az autóink minden esetben a Budapest Airporttal megkötött, a transzfer szolgáltatók közül kizárólagos és egyedi parkolási szerződésünknek köszönhetően a repülőtér 2A és 2B terminálon, az érkezési szinten a terminál kijáratoktól kb. 20 m-re várják az utasokat.
Igen, a személyszállítási engedély feltétele az utasbiztosítás.
Késés esetén, ha lehetősége van, géplekésés, vagy járattörlés esetén minden esetben hívja a munkatársainkat. Új érkezési dátum és/vagy időpont módosítás csak így lehetséges Jelentős (45 -60 percen túli) késés esetén az időben legközelebbi autónkban biztosítunk helyet, szabad helyek függvényében.
Budapest belvárosába is szállítunk utasokat, az alapáron felül meghatározott felárakkal. Nem budapesti utazási igényét kérjük e-mailben rendeles@agoratrans.hu kérjen, egyedi árajánlatot adunk minden esetben.
Természetesen tudunk biztosítani bébihordót, gyerekülést és ülésmagasítót is. Kérjük a megrendelés leadásakor pontosan határozza meg a típust, amelyre igénye van.